DEKORELEMENT

Hovedprinsipp
Dekorelementet for Buskerud fylkeskommune består av karakteristiske former inspirert av mineralrikdommen i Buskerud.
Det inneholder flere lag med buede former der fargen gradvis svekkes. Elementet som ligger bak logoen som en hvit fane oppe til venstre er også hentet herfra. Utsnitt og anvendelse er fast definert i nedlastbare InDesign-maler og benyttes som angitt i disse originalene. 

Løse elementer
Dette er de tre hovedelementene som all dekor er bygget over. I denne designguiden finnes en rekke eksempler på hvordan de kan benyttes. Her kan du laste ned vektorisert fil med de løse elementene som eps.

Dekorelement som mønster
Her kan du laste ned et bakgrunnsmønster som er bygget over dekorelementet. Mønsteret finnes i fargene lin, sølv og malm.

Indd-fil er for profesjonell bruker/byrå.
Pdf viser innholdet i indd-fila. 

Eksempler på bruk
Dekorelementet egner seg godt sammen med foto. Da vises det som et transparent lag i forgrunnen av fotografiet. Samlet sett skaper dette et fint seriepreg på f.eks. forsider der foto brukes. Dekorelementet binder billedkommunikasjonen for Buskerud fylkeskommune sammen.

Inspirasjonen
Former inspirert av mineralrikdommen i Buskerud. «Metalliske former» til koboltitt eller sølv gir inspirasjon til grafiske former. Etter en separasjonsprosess fra finmalt koboltmalf får koboltitten sin form. Kantene er futuristiske og lekne.